Diskuze

nazdarek panove, po navratu z dovolene jsem hlasoval pro oba turnaje variantu MOZNA - dnes upresnuji: 31.7. ANO, 7. a 8.8. NE - zitra 21.7. na trenal NEJDU urcite, za tyden 28.7. urcite DOJDU - milosku, staci ti donest 1.ooo kc do pokladny az tu pristi stredu? - diky za odpoved a cau, radim

Nazdar, co se týká těch turnajů, tak jsem v obou případech hlasoval "možná", což v mém případě znamená spíš "asi ne" než "asi ano". Osobně si myslím, že bysme se v létě nemuseli hlásit na žádný turnaj, protože se domnívám, že vzhledem k počasí a předpokládaným počtům, nám to celkem nic nedá, bedem se trápit a budem nasraní a dopadne to jak na legendárním Red Devils Cupu (zbytečně vyhozených 950,- Kč a 6 nasraných mužů) a ušetřené peníze bych zainvestoval do zimních lig. Ale je to jenom můj názor, nikomu ho nevnucuji a budu vždy respektovat přání většiny. Mějte se

Ahoj,na turnaje můžu 31.7.2010, další turnaj můžu 7.8.,8.8.ne.

já bb press ano

Pánové, porovnal jsem možnou účast na dvou avizovaných turnajích - Lamí kopýtko 31.7. a BB Press 7.8.. Možná účast je přibližně stejná. 1) LK - 4xANO, 3xmožná, 1xNE, 2xnehlasováno a Pavel Čupr nevím 2)BB Press - 3xANO, 3xmožná, 1xNE, 1xano v sobotu, ne v neděli (Dušan) a Pavel Čupr NE. Dnes jsem mluvil s pořadateli z BB Pressu. Už mají plno, ale mohli bychom být první náhradník, protože očekávají, že někdo do zítřka nezaplatí. Byl bych rád, kdyby jste si to nechali projít ještě jednou hlavou a do zítřka dopoledne se mi vyjádřili. Pokud se nikdo nevyjádří, tak objednám Lamí kopýtko, i když s předpokládanou největší účastí (hráči ANO) 3 hráči do pole + brankář bych nejraději neobjednával nic, protože nakonec bude problém, aby se nějaké mužstvo dalo vůbec dohromady. Dle mého názoru je potřeba minimálně 6+1.

zdarec panove, let z dovolene jsem prezil - do ankety turnaj 31.7. jsem odhlasoval variantu MOZNA a i ten dalsi turnaj bych volil MOZNA - vecer na trenal dorazim (mozna) - tak pekny den, radim

Čarostřelče,ty si naše celoroční snažení ceníš na 2 balony??!!To si s tebou zítra vyřídím!!

Možnost prodeje našeho postupu do 2tř.týmu Red Devils definitivně padá...
Pro Vaška3:Zavolej Classiku a domluv s nima aspoň za dva balony !!!

BBPress Cup ano,Pavel ano.

Pokud holobrádek Pavlíček Čuprů donese nějaký zápisný(a to on donese,znám ho 100 let),tak s tím nemám problém.

Já s registrací Pavla Čupra souhlasím.

Petře,tak to nelez na slunko at to s tebou neškrábne

Hezký víkend

Tak co holomci,jakááá?Já su jak puk....,tak nazdar a
žádný ponocování....

hm.Tak to kluci omlouvám.Špatně jsem se podíval na datum

Máme novou rosničku.Vašek ví jaký bude za měsíc počasí!Mám dotaz,jak bude letos na Silvestra?Já jenom,že bych šel ke Hřebovi na silvestrovkou párty v trenclách.

Nazdar kluci.Nevím,jestli je rozumné v těch vedrech co mají přijít v našem věku

Pro jakýkoliv turnaj konaný o prázdninových víkendech pro mě platí varianta "možná", viz. anketa. Jestli se zúčastním nebo ne budu vědět maximálně pár dní před turnajem.

pokud se v práci nic nezmění, tak kopýtko bych měl absolvovat bez problémů, ale bbpres jen v sobotu. v neděli mám službu. musím do práce...

...večerníčku,mlaďoši se mnou dneska nejdou...
JÁ BYCH TO VIDĚL NA TO KOPÝTKO,ALE V PODSTATĚ MŮŽU I NA BBPress.Záleží na domluvě.Jen to Kopýtko upřednostnuji proto,že je to jen na jeden den.Vašek