Diskuze

ok asi může být zatím nic nemám

BBPress CUP 2010
Tým BBPress Brno pořádá ve dnech 7. a 8. 8. 2010 již pátý ročník futsalového turnaje:
BBPress CUP 2010
O TURNAJI
Dvoudenní turnaj se bude konat na hřišti se zcela novým povrchem v areálu TJ Orel Řečkovice.
V areálu jsou zajištěny šatny, sprchy, i bohaté občerstvení.
Turnaj je určen pro 20 týmů, které budou bojovat o postup v základních, pětičlenných, skupinách každý s každým. Do play-off osmifinále postoupí čtyři nejúspěšnější z každé základní skupiny. O vítězi turnaje rozhodnou souboje v play-off osmifinále, čtvrtfinále, semifinále a finále.
Propozice turnaje a pozvánku naleznete v příloze níže. Informace o turnaji budou průběžně aktualizovány.
Startovné ve výši 1200 Kč zasílejte po předchozí telefonické dohodě, nejpozději do 20. července, na účet č. 43-1901170247/0100. Do kolonky „pro příjemce“ uveďte název týmu!!!
Přihlášení týmů a platba startovného - Vladimír Matuška, email : v.matuska@centrum.cz, tel.775 900 241
Petr Pernica, mail: p.pernica@centrum.cz, tel. č.:
Petr Kudýn, mail: kudyn.petr@email.cz, tel. č.
TURNAJE SE MŮŽE ZÚČASTNIT JEN TÝM, KTERÝ VČAS UHRADÍ STARTOVNÉ!!!
Hraje se 1x18 minut, od čtvrtfinále 2x10 minut. Žádám Vás o vyjádření co nejdříve. Miloš

vem kluky určite sebou bude nás asi podle vyjádření málo

No jistěěě-dovolená a vzdálenost neomlouvá-Radim taky
přiletí z Rodosu....

nemysli a dojeď na trenál,přece nebudeš o dovolené lenošit!

budu na vás na vranově myslet...

doufám, že vyjde počasí...

Čau.Pokud se nic mimořádného nestane,tak i já se přijdu na turnaj.

ten turnaj 31.7. jsem potvrdil, mám zájem

úkol splněn

vyjádřil jsem se. napsal bych určitě ano, ale ještě nevím jak budu mít služby...

je to vše jinak 31.7. nemůžu

Zdar všem, vyjádřete se prosím v anketě (napravo pod reklamou po přihlášení), zda se chcete zůčastnit turnaje "O lamí kopýtko". Zatím se vyjádřil Večerníček a Petr, že ano. Já ještě nevím.
Vaše vyjádření zaznamenejte do ankety do 22.7. Zároveň do diskuze napište pouze info, že jste se již vyjádřili. Díky

Radimovi přeji příjemný let bez turbulencí a případnou
výhodnou koupi nějakého ostrova....
Jinak mám zájem o turnaj "lamí kopýtko" konaný 31.7.v Bystrci-sám jsem totiž kopytem...,tak se můžem domluvit
(v případě zájmu dalších)

Ještě pro informaci. Rozpočet klubu (našeho) na jeden rok je nyní dobře vidět v POKLADNĚ (necelých 40.000,-Kč - pokud nebudeme kupovat dresy, tak cca o 10.000 méně). Nabídka pokladna se objeví až po přihlášení v levém sloupečku.

zdarec panove, poslusne hlasim, ze zitra lehce po poledni odletam se svoji rodinou na RHODOS a vratim se (snad) 10.7.2o1o - z trenalu 30.6. a 7.7. se omlouvam, penizky 1.ooo kc do pokladny mam jiz pro miloska pripraveny, ale donesu je az 14.7.2o1o na trenal - jeste jednou vam vsem dekuji za jaro v ASK a preji hezke leto a pekne dovolene, radim

Mluvil jsem s některými hráči po tréninku v šatně. jak už to tak bývá nebyli tam všichni hráči. Proto jsem uvedl po domluvě. Stav konta bez navýšení je 2.100 Kč. Chybí v něm ještě cca 2000 Kč - nedoplatky některých členů. Pokud v pokladně nejsou, tak se s nimi počítat nedá. Protože bude doba dovolených, možná se bude chtít hrát nějaký turnaj, možná se bude chtít koupit nový míč a v srpnu se bude platit soutěž, tak jsem navrhl zvýšení částky u každého člena o 1000 Kč. Michal a Petr to také hned zaplatili. Pokud s tím ale nebudete ostatní souhlasit, tak jim to vrátím a musíte se domluvit, jak se bude dále financovat. Toť prozatím ode mne vše!

Zdarec...Jenom chci říct,že Red Devils jsem kontaktoval
s nabídkou postupu za nás,za 5000,-.Zatím se ale neozývají,takže pokud má zájem Clasik,tak mají přednost...

Čau chlapi.Také nevím po jaké dohodě?Kolik je potřeba peněz na provoz mužstva?Ve středu se přijde domluvit vedoucí z Clasiku na možném postupu za nás a hlavně co za to.Tak to promyslete.Dík.

po jaké dohodě?se mnou se nikdo neradil,proto to nechápu.
...tak v tom přípedě ruším kopyto a raději bych se zůčastnil tohoto turnaje...