Diskuze

zdarec panove, omlouvam se z dnesniho trenalu a take 30.6. a 7.7. neprijdu (dovolena) - diky a mejte se, radim

...dneska letím do Afriky-volali angláni,že Rooney je
v prdeli,tak prý místo něho...Prodal jsem nějaký pilníky,tak to musím vyměnit za euro,abych vám všem mohl dovalit ty vuvuzely....Tak v září...

S takovým přístupem tu tvoji trofej bude težké obhájit!!co naděláme,papa v září.

Prodám zaběhnutou, prosperující firmu (zámečnictví)..
Zn.Nemám na to čas.
Pro spoluhráče z ASK: Kluci,vypouštím trenály-v půli září se ozvu.Držte se!!!

tak jdeme na to, chlapi! rozlouskneme poslední otazník. kdo tedy bude ten nejlepší střelec mužstva a sponzor dnešního večera?

Musím reagovat na nepravdy a lži pana Večerníčka.Je pravda,že mě včera pozval na sledování jakéhosi přátelského utkání.To jsem ale netušil,že aktéry toho
zápasu budou on i Vašek.Později jsem pochopil,že to byl vlastně psycholog.nátlak na mou osobu.Hned po příchodu mě posadili ke stolku hned u hřiště,abych sledoval jejich 30 let cvičené akce a signály.Po půli,kdy Večerníček vstřelil 4 branky po Vaškových přihrávkách za mnou přišli ke stolu-co jako na to říkám....Potom mě Ivoš"jako kamarádsky"poplácává po zádech a hází mi za krk infikované klíště-naštěstí ho potom na WC vytřepávám...To hlavní ale teprve přijde ve druhé půli-přisedá si ke mně ke stolu žena v mini a podpadcích-asi 30 let,ale fakt dobrá...Pořád se koketně
hihňá,dává si nohu přes nohu a nakonec mě zve na nějakou chatu-prý v sobotu od rána...

Hošani,Vy jste hotoví spisovatelé,netušil jsem co ve Vás dřímá za talent.Já myslel,že jen ten fotbalovej a ono ejhle!!Z fleku by Vás bral nějakej bulvár.Včera jsem zjistil nemilou věc,po schůzce s Petrem44,kdy jsme domlouvali,že on bude ten střelec a já budu mít konečně vysněnou kapit.pásku,že Petr44 chodí sázet do Fortuny na naše zápasy.Patrně je domluven s našimi sobotními soupeři za nějakou úplatu,že mu nechají nasázet nějaký ten gól.Asi nemám šanci.Já požaduji jeho okamžitou rezignaci na krále střelců a kap.pásku nechávám Vaškovi.

Pánové, v sobotu 19.6.2010 od cca 16,00 hodin bude zahájena ZÁVĚREČNÁ po sezóně 2009/2010 a to v občerstvovacím zařízení Zagreb. Doufám, že se všichni buď sami nebo ještě lépe se svými "polovičkami" zúčastníte.

tak a je to tady - prave jsem skoncil telefonni hovor s IVOSEM (ktery jsem pro jistotu nahraval) a v tomto hovoru mi bylo naznaceno, ze pokud zaridim minimalni herni ucast PETRA na place (upoozornuji, ze jej v zapasech stridam), tak ze nebudu litovat - navrhy ze strany volajiciho byly nasledujici: (a) jeho financni spoluucast na me rodinne dovolene v RECKU (b) pravidelna udrzba mych KOPACEK - myti a kremovani (c) intenzivni vyuka fotbalu pro meho syna MARKA apod. - sdeluji vam, ze zatim se drzim hesla, ktere mluvi neco o FAIR PLAY, ale nevim nevim, zda to v sobotu ustojim ...

Dnes ráno jsem se probudil s myšlenkami-"Tak Petře,tento týden se rozhodne".Vstal jsem,udělal si dva dřepy a šel na balkon zkontrolovat,jestli mně někdo nesebral kopačky zn.Nike vel.8,5....Je to dobré..
Protože mě fotbal stále ještě neživí,provedl jsem doma
každodenní rodinný rituál a chystám se do zaměstnání.
Rodina se se mnou loučí se slovy-"Táto neboj,ty to dokážeš".Přicházím před dům k autu a je mi do pláče-všechny pneu mám propíchnuté....Celou věc hlásím na policii...,před chvílí volají,že na záznamu kamery městské policie je zachycen pohyb auta zn. Audi-kombi,tmavé barvy,které zastavuje ve 2 hod.ráno u mého auta......

Pánové, v minulém týdnu jsem byl kontaktován hráčem ASK s označením "Petr44", který mi nabídl 300 000,- Kč za to, že v posledních dvou zápasech této sezóny a)nedám branku, b) všechny balóny budu nahrávat jemu a za c) schovám před zápasem kopačky Vaškovi, aby nemohl vyhrát večerníček ! Peníze jsem již obdržel, obálku posílám na ČMFS, svou výpověď jsem sepsal u notáře a jsem připraven podstoupit test na detektoru lži v Maďarsku. Další informace Vám sdělí můj tiskový mluvčí pan Kapr ze Střížkova.

Samozřejmě se Zbyněm se taky počítá-on může být ten,kdy
dva se perou a třetí se směje-jen jsem chtěl popíchnout
pana Večerníka-ale nevyjádřil se-asi někde běhá...
Taky musím poděkovat Vám ostatním,tzv."nosičům vody"-bez vašich příher,by to prostě nebylo...Milí nahrávači!!!Je to jako v politice-příští týden máte možnost volby-budˇnový moderní směr,nebo starou okoukanou strukturu...
P.S. Pro jistotu si zamlouvám kopání penalty

zdarec panove, prve bych vam rad vsem podekoval za to, ze mohu byt u toho - fakt super - petriku, nedomnivam se, ze by ve hre o korunu krale strelcu zustali v nasem mancaftu pouze dva hraci - ono se klidne muze stat, ze ani jeden z vas dvou neda posledni sobotu zadny gol a napriklad zbyna da v obou zapasech hatrick a vitezstvi bude mit v kapse on a vy oba utrete nos (neni to z me hlavy, nahodou jsem to zaslechl pri obede, na ktere chodim spolecne se zbynkem) - tak nevim nevim, mel bys take trochu potrenovat a pokud hledas "sveho" nahravace, dej do placu nejakou solidni nabidku, at to muzeme my ostatni zvazit - zbynkovu nabidku zvazuji velmi vazne (ma kluk cit pro vec) - tak pekny den a hezky vikend chlapici, radim

Vážení spoluhráči,soutěž se blíží ke konci-všechny otazníky jsou víceméně objasněny-skupinu jsme vyhráli s předstihem a potvrdili tak roli favorita....Zbývá jediná otázka:Kdo získá tu pomyslnou,všemi ceněnou korunu pro krále střelců...Ve hře zůstali dva-já a on
(jeho jméno jsem zapoměl).Nezastírám-rád bych tu korunu
získal,ale když vidím jeho posedlost-trénuje 8xtýdně,hraje další 3 soutěže,má svého nahrávače...,mám
malou šanci.....

tak jsme asi nejlepší...

v pátek mám noc, v sobotu si ale rád s tebou dám, nemusí být zrovna tři, zatím su v pohodě, uvidíme zítra

...čokoláda staví,dej si v pátek u Hřeba trojitou

Potvrzuji:trenál včera nebyl-a nebude !!!
Vzkaz pro Maňase:Kamaráde,19.6.je konec sezony-rádi tě
uvidíme!!!
Jiřane,nemáš průjem?

Trenál dnes odpadá
Po dohodě se zvyšuje cílová částka na příspěvcích o 1000,-Kč, tedy na 4000,-Kč na člena. Radim na 3000,-Kč.