Diskuze

tak jaká byla opička? zapil jsi ten postup pořádně?

Teplé zprávy-UFO dostalo nakládačku od Mejdanu,Classic ramizoval s Vemou-pánové postup je doma!!!!Jdu se vožrat...

v sobotu na zápas se zágrebem si vemte ještě trenálový dresy, zágreb má taky zelený

Nazdar staříci, nahlásil jsem se na dnešní trenál, ale mám to tak na 70%, že přijdu. Asi by to chtělo rozšířit na ano - ne - asi ano - asi ne.

Beru na trenál do brány mladýho,když nevíme,jestli Dušan jde.Bez golmana je to špatný.Měli by jsme dělat prezentaci na trenál s předstihem,aby se nestávalo,že budeme bez brankáře.

...souhlasím s Jiřanem.Malý dodatek-sobotní soupeře je potřeba zdeptat,ponížit a popř.zašlapat do země....
Sázím 20,-,že porazíme Zágreb na trestný střílení...

zdar děcka, v sobotu se musí zabrat,už probíhají sázky na utkání se zágrebem, kdo má zájem, tak ve středu 20 kč, jinak hokej špica, ještě mě bolí hlava

Chlapci,minulé dny jsem prožil jedno velké zdravotní dobrodružství...,nyní jsem ve stavu nemocných a přemýšlím sám nad sebou(a zjišťuji,že asi začínám "dětkovatět").Omluvenku s lékřskou zprávou, potvrzenou lékařem, jsem zaslal již do kanceláře klubu...

Gratulace týmu k úspěchům. Nohu mám již barevně shodnou s druhou dolní končetinou a doufám, že se ve středu uvidíme. Ahoj

panove, asi takhle = dnesni trenal byl plodny: ucast - vasek, milos, chlupac a ja (plus jeden od souperu a jeden prespolni), pocasi - neprselo, (skoro) nebyla zima, zamer - nazkouseli jsme si nektere herni varianty, ktere hodlame vypilovat na pristim stredecnim trenalu a nasledne je pouzit proti besidce a zagrebu v sobotu 29.5 2o1o - pokud chcete byt u toho a ja verim, ze jo, tak prijdte ve stredu 26.5.2o1o od sedmi vecer na trenal do recek a my se vas pokusime zaclenit do sestavy - zahajovaci petka je uz ale predem znama a oproti predeslym jiz odehranym zapasum doslo k urcitym (podstatnym) zmenam = v brance vasek, obrana chlupac, utok oura a nejvice variabilni hrac milosek bude v obrane nebo v utoku - no a ten nejlepsi z vas ostatnich dostane tu neskutecnou moznost zahajit utkani po nasem boku, tedy nasich bocich - nemyslim uzenych bocich s krenem, ale nasich v posilovne vypracovanych bocich (koukal jsem se ve sprse a nestacil jsem se divit) - takze tak, vsem preji pekny zbytek pracovniho tydne (dnes ma svatek IVO), samosebou hezky vikend a ve stredu se tesim na trenale navidenou, radim

Mám dojem,že to je ten co čte u Hřeba ubrus!!

ani nevím, jestli za nás nějaký hráč s číslem 8 hraje...

ivošku, trochu jsi zaspal. já tu tabulku dal už do svých popisků k zápasům. je fakt, že to bylo bez těch ostatních statistik...

Zbyňo,speciálně na tvoje přání

Pánové, velká gratulace! Pro hráče č.8 - ráno jsem Ti to říkal, aby si tam něco dal. Tak je vidět, že si si to vzal k srdci!

Vzkaz pro Miloše: 1:0,klasika-perfektní hra dozadu,pochvala celému mužstvu za přístup a kolektivní výkon.Malá poznámečka-odmakali jsme to všichni,ale goola mohl dát jenom jeden-dal ji hráč s číslem 8.

Hoši,jsem s výsledkem spokojen,opět jsme je uchodili.Za 14 dní začíná sezóna!Besídka a Zagreb!!Tak pěkne naberte sílu a moc nechlastat.Berte příklad z Jiřana,ani pivko a mazal do práce.

vzkaz pro michala - vazeny pane HASAIDO, k vasim dnesnim narozkam vse NEJ, hlavne hodne zdravicka a fotbalovyho stesticka

...no prosím,to sou obědy!!!!Polraichovi se sbíhají sliny-břídil!Vašemu malýmu zub narostl-mně další vypadl.Dneska hrajem se Švédama-můj tip:na střely vyhrajem 58:9,výsledek 1:2-v sobotu nazdar
Proběhlo to jenom střídmě-to víte,vyšší soutěž,vyšší
nároky=dvoufázové trenály,testy,nácviky herních situací....Já teda vlastně nic moc nevím,vždycky u Hřeba akorát sedím,poslouchám a vzhlížím ke starším...