Diskuze

písmeno B bych rád řekl, ale neslibuji nic co si nejsem jistý, že splním. když vlezu na hřiště, tak jsem někde jinde.
na to abych končil jen tak, jsem tomu obětoval příliš mnoho. záleží na vás jestli chcete ještě hrát se mnou za zády. za sebe můžu jen říct, že se pokusím, ale slibovat nebudu. rád bych v ASK pokračoval a ještě něco odchytal. pokud bude zájem i z druhé strany.

Dušane, Tvá omluva - to je písmeno A. Ještě chybí písmeno B, které by mělo obsahovat něco v tom smyslu, že se budeš velmi mírnit ve svých nekontrolovaných projevech, nebudeš poškozovat mužstvo a budeš normálně komunikovat s ostatními spoluhráči. Není možné, abychom chodili na zápasy s tím, že budeme čekat na to, kdy zase "vytečeš" a pošleš všechny někam! Předpokládám, že Ti došlo, že jsi udělal ostudu celému ASK, včetně nemožnosti dohrát zápas se ctí a lepším výsledkem a neřešit problém brankáře na sobotu 1.5.. Kromě toho tento Tvůj "výstup" nebyl letos první, ale byl opravdu vrcholem, nad kterým jsme žasli. Všichni jsme už dost dospělí na to, abychom se dokázali ovládat, nehledě na to, že jsme si před sezónou jasně řekli, proč se dáváme znovu dohromady. Určitě to nebylo kvůli ambicím. Na ty jsme už dojeli kdysi, když jsme se před lety rozešli. Bylo to kvůli partě a čurině. Prožili jsme spolu ve futsalu mnoho krásných let, tak by mě mrzelo, kdybychom se kvůli tomuto problému museli rozejít, pravděpodobně navždy. Nech si to projít hlavou a dej vědět zda do toho s námi dál půjdeš jako dobrý kamarád, spoluhráč a brankář, nebo jsou požadavky na zlepšení Tvého ovládání při hře pro Tebe neakceptovatelné a v ASK skončíš.

Kdo máte po sobotě chuť,tak mrkněte na pár nových fotek.

Ahoj. Tak v současné sezóně mám za sebou již 3 úspěšné starty (vítězné) a na kontě celé 2 góly. Kur...a to je průměr. Jinak mi můžete říkat Rosi, ten je taky věčně na marodce. Ve středu se možná přijdu podívat, tak aď tam všichni jste. Ještě jsme nezapili Dušana a Peťu! Ahoj.

...hoši-sobota-hezký počasí-fotbal jako koníček pro zábavu-co by ste chtěli?Nasírat se nechte v pondělí v práci od šéfů.A Duši-tramvaj rukou neodtlačíš,dům nepřeneseš,země je kulatá,balon je kulatý.Ale můžeš nechat vychladit Bírela-zítra ráno jedu do Omic,tak se
s holkou zastavím

za dnešní výjev se všem omlouvám, ale jsem prostě takový. nevím jestli o mé služby budete ještě stát, aby jste se za mě nemuseli stydět, ale pokud ne, tak to pochopím a doufám, že zůstaneme přáteli aspoň mimo fotbal. a nemyslím si, jak mě někteří řekli, že jsem středem vesmíru...

tak jsem se kouknul na rozlosovani a doslo k vymene - puvodne jsme meli hrat 8.5. a 1.5. melo byt volno, ale hrajeme 1.5. ve 12.15 a ve 13.00 a VOLNO je 8.5. - v sobotu 24.4. se tesim navidenou - cau radim

změnilo se rozlosovní nebo hrajeme 1 a 8.května se stejnými soupeři?

kdyby jsi chodil poctivě trénovat jako já s Vaškem,mohl jsi být jako nejlepší střelec taky červeně.Holt ty jsi žlutý z těch karet za to tvoje diskutování s rozhodčími.Od soboty pusu na zámek,jasný?!!

proč v tom e-mailu co mi došel jsou v kolonce střelci vašek a večerníček červeně? nechtěl tím náhodou někdo něco naznačit?

Kdo máte zájem,v sekci Tabulky a statistiky máte konečnou tabulku DŮCHOD OPEN

Ahoj všem. Na středeční trenál si vemte drobné,cca 30 Kč.
Koupíme dajaků flašu a ZONERU poděkujem za trenály. Ahoj

Tak chlapci-doléčit zranění,vyladit formu,zklidnit nervy,chvilku bez bab

měla to být narážka?

Vzkaz pro nejmladšího člena ASK Michala99: Sezona se pomalu rozbíhá,tak dej nervy do pořádku ať se můžeš soustředit na výkony na hřišti.P.S. Raplů už máme v mužstvu dost.

Kurňa,jakéé příspěvky zas,porád něco platit-děcka nemajoo co žrat a budem furt něco cálovat

cau chlapici, omlouvam se ze stredecniho 14.4. trenalu - milosku, prispevky ti donesu na trenal 21.4. nebo na zapas 24.4. - dekuji a mejte se , radim

Péťo, dodatečně Ti přeji také všechno nej...ke Tvým krásným narozeninám. Ať se Tě drží zdraví a dobrá střelecká muška!

Hošani,dík za neopakovatelné zážitky z RD Cupu,vůbec mám takový dojem,že včerejší den se tak celkově vydařil.

Dušane, pokud můžeš přijet na dnešní, alespoň závěr tréninku, tak by to bylo dobré. Budeme se bavit o tom, co dál. Pokud nebudeš moci přijet, tak Tě budu potom informovat.