Diskuze

jsem pro každou špatnost...

Zdarec Orli.Dnes jsem mluvil se správcem hřitě na Orláku a domluvil tréninky na středční terminy v čase 19haž 20.30h.Povrch je ještě v reklamaci a tak tam začneme trénovat druhý týden v dubnu.Zatím bychom mohli chodit do tělárny na Stankovu.Vašek

Jsem pro turnaj REDDEVILS

Popsal jsem trochu tu sobotu, hlavně pro pana večeřu, který se už nemohl dočkat a upozorňoval mě na to...

Ahoj. Ve středu mám kontrolu a počítám, že od příští střey budu schopen hrát. Zatím pa.

panove, v kalendari jsem se omluvil ze stredecnich trenalu do konce brezna (zatim) a take ze soboty 27.3.2o1o z turnaje - dnes jsem byl na RTG a mam nastipnutej palec na noze (2-3 tydny klid) - verim, ze vam ostatnim se dari dobre - turnaj na janouskove snad stihnu - mejte se a cau, radim

Jsem pro účast na turnaji...

Hošani,vyjádřete se k případné účasti na turnaji Reddevils Cup,konaném 10.a11.4.na Janouškové ul.Hraje se:základní čtyřčlená sk.,každý s každým-tedy 3 zápasy,jeden zápas 20 min.První dva ze skupin postupují do nedělní vyřazovací části-startovné 950,-
Hráli bychom ve skupině s Red.Dev.,Zágrebem,Tembem...
Petr

Tak dramatický zápasy už jsme odehrály,komediální taky,tož na sobotu mně vychází nějaký hororový scénář,nebo co?

Na zítřejší trenink beru Jardu plus jednoho,když vidím potvrzenou účast.

Děkuji za blahopřání.Vaše lesba

Všem manželkám,přítelkyním,fanynkám afektovaného spolku komiků ASK,přejeme všechno nejlepší k MDŽ
Redakce

vím, že většina už si to zjistila, ale pro jistotu jsem do informací dal rozlosování jarní části...

Dušane, dneska si si s komentářem pospíšil, ale je to dobré. Řekl bych přímo, že s nadhledem.

napsal jsem už i pár řádků k dnešnímu galapředstavení na lize hráčů s max. zkušenostmi...

popustil jsem konečně uzdu svému spisovatelskému střevu a popsal závěrečný turnaj zimní ligy v sekci turnaje...

Ahoj všem. Ještě marodím,takže Oldies bez nás. S čutálem je to zatím taky na levačku. Mějte se a dobře se bavte. ahoj.

Na MDŽ nejdeme,na Oldies jdeme,na 1.máj nejdeme,
k volbám jdeme...Vždycky máme dvě možnosti-jdeme,nebo
nejdeme,ano-ne,buď-a nebo...To je asi tak všechno,co
jsem chtěl říct-tak nazdar!!

Malá poznámka k fotogalerii. S Kampou jsme prohráli 2:4 a ne 0:3, jak je u fotografií uvedeno.

Ahoj. 10.a 11.4. bych rád na turnaj šel. Vlastně už se tak trochu chystám. "Piju 4l vody deně". Zdar: