Diskuze

Ahoj všem. Tak opět o víkendu nepřijdu. Marodím. Držím vám palce. Ahoj

Zdarec orli.Zatím jsme na zítřek na trenál pouze 4.,tak půjde s námi i švagr.Dík Vašek

Ahoj. Omluvám se na trenál. Po horách zraněná holeň od lyže. Víkend snad stihnu. Ahoj.

Juniore,díky-ale svátek slavím v červnu společně s Pavlem.Tak ona ta sobota je pravda?Já myslel,že blouzním z horeček...

Peťo, všechno nej... k svátku a dej se rychle do kupy, Michal chytá 6 mízu, tak abys toho nejlepšího střelce udržel !

máš to tam posero!!

takhle se chováš k nemocnému člověku?

tobě nějak otrnulo,makám na nějakých svítidlech víš,nemám čas se vyvalovat.

kdyby jsi tam raději dal ty fotky...

ale dá se hrát ve 4 a včerejšek je tomu důkazem!!!

panove, mit kloboucek, tak smekam - pekne, pekne, gratuluji - najdu prosim nekde na internetu videa ze vcerejsi vasi predvedenou hrou? - rad bych to videl - dekuji vam, radim

pánové, kdo ještě nezná výsledky, tak se první posaďte, aby to s vámi neseklo. doufám, že bez hráče na střídání už hrát nebudeme. opravdu se to nedá.

dal bych si nějaký birel a vůbec by mi nevadilo, kdyby byl nějaký starší...

Přátelé, kamarádi. Omluva za dnešní trenál a víkendové zápasy. Teď mi to nevychází. Tak příští středu. Ahoj

Zdar borci, pokusím se přijít, měl bych to stihnout. Kdyby mě to přece jen nevyšlo, tak předem sorry.

Hned,jak sem napsal,že ve sředu dojdu,tak Žanek píše,
že dostal opar-mám si to brat nějak osobně?

...řeči se vedou,voda teče,nervy tečou-život jde dál..
Myslím,že motor jsme nahodili-tak ať nám to zese nechcípne...

Vašku, souhlasím s Tvým vyjádřením. Nevěděl jsem ani pořádně, proč to až tak "vyteklo"...

aspoň někdo to čte...

Zdar pánové, žádám všechny, kdo se ještě nevyjádřili ke své účasti na Oldies párty (dříve Ples futsalu ) v restauraci Na Okruhu dne 13.3.2010, aby tak učinili co nejdříve. Děkuji! Nějaká místa jsem už u Poláka zamluvil, ale bude třeba to upřesnit.