Diskuze

tak jsem popustil uzdu své fantazii a trochu se rozepsal k té včerejší události...

Kluci,vím,že 1.zápas dnes za moc nestál,v druhém už to vyšlo dle našich představ a přání za což vám všem děkuji.Vím,že občas nervy ujedou každému,ale už jsme dost staří na to,abychom si to nemohli vyříkat vše v klidu a nedělat ostatním divadlo.Neberte to jako kritiku,ale jako návrh na příště.

žádná moje kritika? sliby chyby večerníčku...

Kluci,konečně byl trenál dle mýho gusta,děkuju všem kdo se zúčastnili,bylo to odmakaný,bylo to bezva.mějte se a těším se na Vás v sobotu.

ve středu jdu,k diskuzi se vyjadřovat nebudu,když nemůžu,tak postě nepřijdu,nejsme profíci,hrajeme to snad pro zábavu a pro mnoho dalších věcí.....,

chlapici, omlouvam se z trenalu jak 10.2., tak i 17.2. - stejne tak jsem se jiz omlouval ze zapasu 13.2. a 20.2. - a poslusne hlasim, ze urazenej jsem nebyl, nejsem a nebudu - mejte se fajn, radim

Já ve středu jdu.Ciao

Ahoj. Tak ve středu účast 100% nebude. Já jsem ve na horách. Věřím, že si fajně zahrajete a podaří se dohodu s tréninky prodloužit.
Mějte se fajně.

Hošani-tak ve středu!!!Čekám 100% účast,protože se
nikdo neomlouvá,už týden se nikdo neurazil a kdo se
urazil dřív,tak už se dávno odrazil...

V neděli 28.února hraje od 9:00 hodin své zápasy skupina o pořadí z 5.míst (ASK-Orel Řečkovice-Kampa-Karlos)

máte štěstí, že jsem kardiak. že to hraji srdcem. ask je můj život

Víte co jste?ASK.BANDA-spolek urážlivých a senilních staříků,vždyť se sakra vzpamatujte.Dali jsme se opět dohromady,tak to přece nebudeme kazit.Orle st.ty zruš svoje omluvenky a ty Duchane se vyser na sezení u komplu a začni chodit ve středu,protože ten golman tam chybí,já sice popelnici seženu,ale ona nemluví,ikdyž pochytá to stejný co ty,tak ty občas v té bráně proneseš nějaký to teplý slovo.Ve středu ať tam jste všichni v plné síle a přestaňte mě srát.Líbá Vás váš orel ml. i s orlicí.

Omlouvám se z celého ASK!

tamto jsem pochopil. tohle, abych se přiznal moc ne. a nejsem si vědom, že bych někoho soudil...

Dušane pro tebe zvlášť. Než budeš někoho soudit, přečti si článek i se znaky (uvozovky, tečky) který jsem napsal. Máš pocit, že to bylo myšleno vážně???
Jestli jo, tak si to nech pro sebe. Dík.Omluvu už jsem psal.
Ahoj

teda to je prča. bude bitka?

Ach jo. To už si nemůžeme aspoň udělat prču? Kdo čte pořádně, uvidí ve větě uvozovky. Ty určují nádech věty! Všem se vám omlouvám. Ahoj, ve středu na trenálu. Pardón, možná nepřijdu - hory.

Jó to je bezva,všichni se uražte,já budu chodit sám,stejně nestřídám,chci být kapitán a nejlepší střelec,tak mě to bude vyhovovat.

...no prosím,a to je příští týden Valentýna...

panove, gratuluji vam ke vcerejsim vysledkum a dle dusanova popisu i k predvedene hre - jsem sice na horach, ale vase pocinani bedlive sleduji - v sobotu 20.02. se drzte a mejte se, radim