Diskuze

Ještě malý dovětek. Tři členové se omluvili na této stránce v kalendáři akcí, já jsem omluvil sms Maníkovi sebe a Vaška a jediného kdo se mi omlouval a kterého jsem nepředal dál byl Honza. Takže nemám více co dodat....

Opravdu se mi líbí, že někdo, když nemůže nebo nechce a nepřijde na trénink, zápas nebo cokoliv jiného, tak je to v pořádku a u jiných se to neakceptuje. Že se to včera na tréninku tak zrovna sešlo, že vás bylo málo, je holt smůla a nikoho to nepotěší, ale kvůli tomu nemusím číst jakési chytré názory, že už příště nemusím chodit. To opravdu nemám zapotřebí! Abych se tomu pro příště vyvaroval, tak se raději odhlašuji ze všech akcí do začátku jarní části soutěže. A vám všem "skalním" přeji hodně úspěchů.

Souhlasím s Martinem,má pravdu předseda!

"Příští středu kdo nebyl včera chodit nemusí..."Zoner byl spokojený a navíc přemýšlí o příštích společných trénincích s námi!
Chceme ještě chodit?

...tak na včerejšek mám omluvenku(aji s razítkem),
přesto,kdyby někdo v 16hod.zavolal,že Vás je jenom 5,
tak bych se snažil dojít-asi je to tím,že polovina
kluků na PC moc nechodí-vlastně se přesně nevědělo,kdo
dojde a kdo ne....

Pánové,někteří si asi myslí,že mají místo v mužstvu za to,že nemají účast na tréninku.Fascinuje mě to,že tu domlouváte bowling a aktéři této iniciace jsou ti z těch,kteří nedojdou.Bylo nás 5 a stálo to za pěkný kulový,tak se nad tím zamyslete.A ještě něco,hra bez brankáře je k ničemu a ještě tomu nezáživná.

...prosíme více informací k případné nedělní koulené..
hráči s rodinami

Tak dneska to bylo myslím celkem dobrý,ne?Ze začátku valčíček(někteříí...),ale potom,co šel Miloš do sprch,
tak to mělo hlavu a patu a Classiky jsme přehráli

Těma kulama bych si taky zaházel

je tu návrh na nedělní dopoledne... co si trochu zaházet koulemi ve staré cihelně?

tak jsem vám to zhodnotil v sekci turnaje. sobotu i neděli...

ještě jednou se omlouvám,noc mě to mrzí ale sobota padá,snad to bude v neděli o to lepší,držím pěsti,

Deník Sport 28.1.2010
Futsalová pecka-ASK přec dneska,
děda,strejda,táta-není žádná ztráta,
klička,střela,ulička-fotbalová básnička.
Ze soupeřů,kdo to ví,tabulka Vám napoví,
futsalová pecka-ASK přec dneska
Karol Polák
sportovní komentátor

Čau kluci.Včera nám to na tréninku moc nesedlo,ale i to patří k fotbalu.Máme všichni dost zkušeností za ta společná léta,že víkendové zápasy budou jen o bodech

Jsem vám to ale popleta-ples máme v pátek-tak se zůčst-
ním mistrovských utkání v neděli!!!

Hošani,v sekci Úvod Zimní liga 35 máte rozlosování,tak na to mrkněte.

psal jsem peťovi koženému, jestli v sobotu může. měl by to stíhat, ale potvrdí mi to zítra, tak dám vědět, jestli bude nebo ne... když tak na něho dejte pozor, ať mi neudělá ostudu...

...tož Ti taky milovanej strejdo přeju vše nej-k tomu
dnešnímu svátku

Orle starší,i já orel ml.,skoro tvůj syn,se rovněž s orlicí připojujeme s gratulací k tvému svátku.Hodně zdravíčka a taky trošku štěstíčka.

Čau Orli.Máteněco málo,ale důležité na info.Dík.Vašek.

tady to nějak houstne...
souhlasím s milošem a aby se předešlo nějakým spekulacím, tak se omlouvám ze všech tréninků až do až...
a pokud je hra bez brankáře o ničem, tak si tam postavte jinou popelnici. ono to vyjde na stejno...