Diskuze

Děkuji všem gratulantům za přání!

Také ti Orle nejstarší přeji vše nej k svátku

zdarec panove, omlouvam se ze stredecniho trenalu a panu vedoucimu take preji vse nejlepsi, hlavne to zdravicko - milosku, mej se fajn, radim

Zbyňku, děkuji za přání!

Miloši, všechno nej... k svátku, ať ti to kope ! A dej si na mě večer panáčka.

Hošani,máte tam pár nových fotek z tohoto víkendu-fotogalerie(Brno Open 2010).Váš nástěnkář večerníček(orel ml. a nehorázná lesba)

Zdar peťo, takže doma a v pořádku,u mě na zuby nedošlo, mama spala v pokojíčku a psovi to nevadilo,asi se povedla (slivka), však to bylo jenom ovoce a také pozdravuji zbytek osazenstva ze včerejška.....,v 16 hod. musím za marťasem k opicím, takže kdo má zájem.......

...právě jsem se vrátil z hradu(od Hřeba a od Chlupů)
a chtěl bych řéct,že jestli máte vyčištěný zuby,tak
můžete jít spat...nashle a hezký sny

tak jsem popsal i dnešní trápení v sekci turnaje...

pár rad v sekci informace...

jinak, u těch článků co píši jsou taky příspěvky, tak když se nebude někomu něco líbit, nebo bude mít jinou připomínku, tak to tam klidně napište...
a kdyby měl někdo nějakou zajímavou fotku, třeba z minulosti, z různých akcích, nebo čehokoliv (myslím, že by jsme mohli udělat i nějakou sekci ze soukromí), tak je posílejte večerníčkovi. on si potrpí na to, že je hlavním foto-nástěnkářem...

Chválím našeho nového gólmana,který na včerejším tréninku zachytal velmi dobře.Honzo bravó!Pokud Dušan nebude chodit,tak to nevadí,je to v pohodě.

Nazdar, mám nemocné obě děti, takže jsem chtěl být solidárně doma, nicméně to vypadá, že mě manželka pustí, takže na 99% přijdu. Když si dobře vybereš, není co řešit !

zdarec panove, hlasim ZMENU - dnesniho stredecniho trenalu se zucastnim - v ankete jsem zmenu take zaregistroval - diky a cau, radim

Zdar pánové, zatím na trénink je nás pouze 5 (já, Vašek, Ivoš, Péťa a Honza). Někteří ještě nereagovali, takže se počet možná ještě zvýší. Nezapomeňte si na trenál vzít červené dresy. Takže se uvidíme zítra.

Ahoj. já jsem ve středu na horách. Snad vás stihnu před koncem trenálu. Seznámí vás Marek (syn), nebo si poradíte. Ahoj

potvrzuji účast na středečním trenálu

Já su voteklej celej,ale to je tím,jak si válím koule!Ještě že nám soudruzi z nebes zaslali tu krásnou bílou nadílku.Lítám jako pako s hrablem,celkem dobrej trénink.

Taky Vám někomu natíkají nohy?

ve středu začínají u hřeba zabíjačkový hody,takže komu chutná, tak bysme mohli po trenálu skáknout