Diskuze

Účast kromě tebe 100%,1.zápas prohra s RED DEVILS 1:3,2.zápas výhra 3:1 S TEMBEM a já si byl včera kopnout s Besídkou a mám vystaráno,noha na 2 místech v řiti,no klasika,co ti mám povídat.

čekám na ohlasy na sobotní turnaj a nic... chci vědět jak jste dopadli a jestli jste neudělali ostudu, tak šup šup!

Pánové, v anketě jsem dal ne, protože mě ten čtvrtek moc nevyhovuje časově. Ale pokud ty tréninky budou, tak čas od času, když bych to stíhal, tak bych přišel. Zdarec

Tak v sobotu začínáme v 17hod. s Tembem 2x15 min.,pak je pauza a končíme s R.D.

jo, a když jinak nedáte, tak já to s vámi ještě zkusím...

ta hala je moooc dobrá. a mám to kousek, takže já jsem pro...

V anketě máte příspěvek,tak se vyjádřete.

Peťo, jestli to máme dát do nabídky, tak potřebuju vědět cenu a dones v sobotu výpis z katastru nemovitostí a kopii katastrální mapy. Nachystám exluzivní smlouvu !

tak si tam jdi a už o tom nemel,kdo to má furt poslouchat.Pokud si trváš na slově kvalitní,tak se podívej na odkaz turnaje,tam máš výsledky ty jedna popelnice.

tak jsem byl dnes chytat za tornádo... asi s váma skončím... přece jen - mládí, krajský přebor a umí si vážit kvalitních brankářů!

Pro Zbyňu:Prodám králíkárnu v osobním vlastnictví,na vlastním pozemku(1,5m2),patrová,kolaudace r.1899...
Zn:K demolici,nebo jako stavební místo.Provize jistá.

Jo a Peťo nezapomeň, v sobotu sraz 16:45 v Řečkách na Orlovi, ať zas nejsou zmatky !

Klid chlapi, dáme mu deku .....

...no prostě jste Jiříčku porušili životosprávu a já jsem si na Váš úkor vylepšil u kapitána kádrovej profil-to víš,já už su taková povaha...

!!!POZOR!!!Všechno si píšu!!!Oči mám všude!!!

Zdar Peťo, toho 6.12. jsem pracoval na 121% a pak navštívil Tři opice, kde jsem nutně potřeboval posílit a doplnit imunitní systém (2 p, 1 čok a 1 r). Maňas byl na tom tak psychicky v prdeli, že jsem ho musel vyzvednout a odvést přímo na místo určení. Po hodinové terapii se mi to nakonec zdařilo. P.S: Přemýšlím o Tvé nové přezdívce, Petr44 Tě řádně nevystihuje.

Prosím Vás vysvětlite někdo Maňasovi,jak potvrdit na komplu příp.účast na akcích,které pořádáme.Včera mně
telefonicky potvrdil účast 12.12.na Okruhu.....
Já mu dám,...Prej,Halóó-tady kriminální policie...

trošku jsem to popsal v sekci turnaje, tak se na to můžete kouknout...

Jak píše Peťa,byla to taková malá nadílka,ale vzhledem k okolnostem,to nevidím tak špatně.Kdyby jsme si půlku branek nedali po našich chybách,mohlo to vypadat určitě jinak,ale žádné kdyby neplatí.Musím ale podotknout,že jsme dostali 1 červenou kartu

Tak se pochlubte, jak jste dopadli? Museli jste postoupit hodně daleko, když Peťa píše až ve 23 hodin o jakési "nadílce"

Večerníčku,všechny nás mrzí,pokud máš nějaké zranění,ale ty se z toho jistě vylížeš...Měl by sis asi
uvědomit,že honit se každý den za tím nesmyslem-v tvým věku-to už je asi blbost.Přejeme brzké uzdravení.
ASK
P.S:Stromek s orlicí nekupujte,mám stříbrnej smrk-přes 2m,dárky mám,kapra taky seženem...Jo a salát mám rád s majonézou