Diskuze

Pánové, rozumím tomu dobře, že toho 12. 12. budeme hrát bez gólmana ????????????????? Moje "ano" je podmíněno účastí opravdového brankáře !

Peťo,orlice se táže,jestli už máš sbaleno?Zítra v 18h.máš u nás audienci.Nebudeme doma,tak se stav!!

Kontrolní otázečka:Mládenci,jestlipak víte,jakou kadenci má šamopal vžor SA 58?Nevíte že?Tak já Vám to řeknu naprošto přešně.Šamopal vzor SA 58 má kadenci ratatata-a někdy aji větší.Tak přeji příjemnej prac.týden.

V oddílu ÚVOD jsem doplnil akci - Malý převánoční turnaj, 12.12.2009. Poznamenejte tam všichni, zda se zúčastníte, či nikoliv.
Dále žádám všechny z Vás, kteří se ještě nevyjádřili k anketě (na pravé straně pod kalendářem akcí), abyste tak co nejdříve učinili.
Děkuji!

Změna:doba přáteláků 12.12.se přesouvá na dobu od
17-19 hod.!!!Z důvodu uvolnění kapacity.Mužstvo Tembo
mně stále nepotvrdilo účast,na 100% se to dovím asi ve
čtvrtek-dám vědět.

Zdarec hoši, hlásím se do týmu 12.12.
A jinak u nás ve dvoře je dosti místa na obrovský stan.POčasí vám letos přeje , žádná kosa se nekoná. Martin letos nedorazil a asi ani nedorazí, pokud ho nezastoupí maňas.Uděláme vánoční mejdan ve dvoře, ať mají ostatní spolubydlící nějakou zábavu.

je v kr. poli nějaký plac, kde bych si mohl postavit stan, abych se přidal k ostatním v tom stěhování?

mám odhlasováno,v sobotu 12.12. mám volno,takže bych šel.Peťo,změnu bydliště vítám,už se těším na kulturní zážitky v Kr. Poli,v teplejších měsících mám volnej balkon

orlice Vás očekává s kýblem a hadrou v ruce!Hurá na vánoční úklid!Kdy se dostavíte podnájemníci?

P.S.Na soustruh ti prdím!!!

Změna adresy:Od 1.12.se já a Zbyňa stěhujem do orlího hnízda večerníčka-orlice je nadšena.Já mám víceméně sbaleno,akorát bych potřeboval pomoct se soustruhem

Střílím a piju taky, hlásím se na podnájem !!! A k tomu termínu těch přáteláků, v sobotu kolem 8 večer má každej slušnej člověk sedět v hospodě a chlastat a ne se honit za tím kulatým nesmyslem !

Střílíš dobře,piješ dobře,já myslím,že by to šlo.Zeptám se orlice ml.,jakož to majitelky hnízda,jestli tě vezme do podnájmu.

Ještě jedna věc:Vyměním byt 4+1 na Vinohradech za jakýkoliv byt v Králově Poli-nejlépe blízké okolí Semilasa.Zn:Na penězích mi nezáleží-jsem za vodou,pardon chtěl sem říci pod vodou

Tak mládenci-12.12.je zamluveno hřiště na Okruhu od
19 do 21hod.Cena je uvedena níže,R.D.potvrdili účast,
Tembo mně dá ještě vědět-konečnou verzi zde ještě uvedu.Dobrou...

jen mě udivuje, kde jsou další... Vašek, Michal, myslel jsem, že se ozvou i Karel, Franta...

Poslušně hlásím odevzdání hlasu do ankety a omlouvám se za několikadenní nepřítomnost na těchto stránkách

Hlasovali už také - Martin Man a Orel starší.
Stále mi ještě chybí poslední hlasující.
Celkem hlasovalo pět členů a mám jen čtyři jména (Večerníček, dušánek, Orel starší a Petr44). Takže ostatní rychle reagujte a jeden neznámý ať se identifikuje !

Péťo, máš samozřejmě hlasovací právo. A "nováček" sice jsi, ale pouze k rokům, které my máme v ASK za sebou. Takže děkuji za Tvé vyjádření a je to plnohodnotný hlas. Měj se! Jinak si myslím, že se to dalo odehrát na Janouškové, s tím, že každý dotyk hrazení by byl aut. Ale nachám to na R.D a dalších.

Teď jsem mluvil s paní,která má na starosti hřiště na Okruhu-všední dny jsou obsazené.Na sobotu 12.12.mám ještě zítra volat,volná je neděle 13.12.Hřiště stojí
650,-/hod.Dvě hod. tedy 1300,-.Pokud bychom byli tři mužstva, tak 435,-na mužstvo.Zítra večer napíšu více.
já mám službu. jsem v práci. večerníček říkal, že ví o jednom. loni to byl nejlepší gólman soutěže. nějaký aleš s besídky...