Diskuze

já orel ml.,hlava pomazaná,z boží vůle orel,hlásím,že jsem hlasoval pro přijetí Radima do našeho spolku.Hošánci,nevím jak Vy,ale já bych si šel někam zakopat!

já hlasoval jako první...

taky bych chtěl poprosit, pokud sem někdo něco dá, aby sem dal zmínku, ať nemusím vše prohrabávat.

Pánové, napravo dole na stránkách je anketa - žádám Vás o její vyplnění a do diskuse mi jenom napište, že jste hlasovali, abych věděl kdo už odpověděl. Nemusíte mi tam psát, jak jste hlasovali, to není potřeba.

nějak nám to tu usnulo...

Tak hoši,ve čtvrtek domluvím ty dva přáteláky na prosinec-navrhuji sobotu 12.12.Soupeři Tembo,Red Devils.Akorát nevím,jak s hřištěm-na Janouškové jsou mantinely-tak jestli nezkusit Poláka na Okruhu,nebo jinou halu...Tak nazdar,musím už jít-slyším klíče v zámku

tak klukánci,něco jsem tam opět naládoval a mužu jít do hajan,moc jsem toho totiž dnes nenaspal,nevíte proč?

Hošani,co je dneska za den ?? Chtěl bych začít jiný
život-takovej,nějakej lepší-mám depku....
Zítra začnu s očistou-alkohol,cigarety,sprostá slova už
nebudou mými kamarády...

tak jsem byl utužený až běda...

Vážení,ve složkách UTUŽOVÁNÍ KOLEKTIVU a něco málo z historie ASK je pár nových fotek,tak na to mrkněte a večer se na Vás budu těšit.

takže,děcka,já už mám poděláno a hurá večer za kulturou,moment,zapomněl jsem opláchnout talířek,takže večer

člověk se zdrží dva dni v práci a už to tady nepoznává. hlavně, že se bavíte...

Peťo, ve svým věku už bys mohl vědět, že na škrábání v krku je nejlepší panák a vždycky automaticky pro všechny, jako prevenci, abysme tě nenakazili

Peťo, to máš pravdu, že máš zítra vyšívání = od 18,00 hodin v Zagrebu =

...tak sem dneska nějak blbě spal,taky mě začíná škrabat v krku,teď ty chřipky všude...Navíc mám zítra vyšívání...

Kluci,musím Vás pochválit,vy by jste mohli sedět ve vysoké politice,protože to umíte RedPetrovi pěkně politicky vysvětlit.

Peťo nesmutni tolik! Vzali jsme Tě mezi sebe, abychom Ti dali zapomenout na ty krušné chvíle v R.D.. Myslím, že se nám ta terapie docela zdařila.....A proto máš v sobotu o několik důvodů víc, jak se už zmiňoval Zbyňa,aby si zapomněl (úplně)

ještě budeš chrochtat blahem,takovou squadru nikde nenajdeš!to si pamatuj ASK je jenom jedno!!

...kurva,že sem k Vám lezl!!

tak se na srdce vykašli,ty už jsi náš,po tom co jsi předvedl u Hřeba a v Zagrebu.V sobotu bude repete.Už se těším na tvé resty,miluju růže a už tam skáčou na baru.
Ať si nějakej pan Radim nemyslí,že mě vykouše ze sestavy!!Já teď potřebuju klid a jistotu-zapouštím kořeny!!...ne to je sranda-jsem pro-pokud je to ten
z trenálu a pokud mám jako nováček hlasovací právo...
Pokud ne,tak sem se jako nevyjadřoval.